Vissza a fooldalra

"Egyedül félszárnyú angyalok vagyunk, s csak úgy tudunk szárnyalni, ha összekapaszkodunk"

  

Terjesztés

A játék, s minden hozzá kapcsolatos anyag elsődleges terjesztési helye az internet. Alapvetően minden ingyenes.

Sok panaszt hallok arra, hogy az RPG kiadványok (szabálykönyvek, regények, stb.) kiadása veszteséges. Ennek ellenére elég sok van piacon, de legyen, én készséggel elhiszem, hogy ebbe a kiadók csak ölik a pénzt, csak ölik ... Mi nem tesszük.

Nem óhajtunk többezer forintot kicsalni a zsebetekből a kiadványokért, a szerepjátékosok nagy része diák, nincs önálló keresete. A költségek nagy része a papírra menne el, nekünk amúgy sem jutna belőle sok. AKkor inkább maradjon nálatok!

Nem utolsó szempont, hogy így nem fogyasztunk papírt, s noha az internet maga is környezetszennyező, de azért talán kicsit mégis így jár jobban a világ.

Alapvetően minden ingyenes, de nem tilos fizetni érte! Erre megteremtettük a feltételeket, ha úgy véled, amit itt nyújtunk neked, az pénzt ér, akkor ne tartsd vissza magad! Hogy mért is tennéd, amikor nem muszály? Mondjuk mert ember vagy és van gerinced? Tudom, hogy ez nagyon elcsépeltnek hangzik, ha nem érted, vagy nem teszed magadévá, nem baj. Ha így gondolkodsz, lehet a világ, s a regények sem fognak tetszeni.

Támogatási lehetőség

Szerzői jogok

A művek szerzői jogi védelem alatt állnak. Nem írhatod át, nem mondhatod a magadénak. Ha idézel belőle, akkor kérjük a forrást megjelölni! Egyáltalán: "Ne ékeskedj más tollával!" Köszönjük!